Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zgrubnąć

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 14 lat , 1,70 cm wzrostu i ważę 51 kg , a jestem chudy, jak trochę zgrubnac ? chodzi głównie o ramiona , ręce , nadgarstki , opycham sie wszystkim ale to nie pomaga ;/

RMCF

Opublikowano

hehe mam to samo ale już niedługo to zmieniam.

Zapisz się na siłownie i kup odżywki (białko) trenuj intensywnie i w 3 miesiące podskoczysz do 15 kg :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

@up tylko zeby na to wszystko kasa byla :P ( chodzi o te fastfoody i 24/7) za prad i żarcie to nie wyrobie więc pozostaje siłka ;p no thx chyba zdecyduje się na siłownię

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

RMCF

Opublikowano

Zgrubnąć? Przytyć kurwa. Co za analfabetyzm :s

@Up

Lol, na siłowni chcesz przytyć? Gorszej głupoty nie słyszałem.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@2x up zgadza się na siłowni da się przytyć tylko trzeba mieć odpowiednią dietę i wcinać odrzywki . A i to słowo "lol" widać ze jestes młody ale to nic :P

@4x up nie warto jeść przed kompem bo jest taka różnica że na siłce przy okazji rosną ci mięśnie , a chyba nie chcesz wyglądać tak :

gruby.jpgxD

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

moze masz taka przemiane materii a do tego jestes chudy. ja mam 16lat waze 55kg mam 161cm wzrostu i jestem chudy lecz nizszy;] nie przejmuj sie tak to bedzie;]

@Up

moze mial na mysli wypracowac tkanke tluszczowa na mięsnie choc w jego przypadku zbyutnio nie ma co a po za tym na silowni glownie sie chudnie

;]

Opublikowano
tkanke tluszczowa na mięsnie choc w jego przypadku zbyutnio nie ma co

O to mi chodziło, on nie ma z czego tych mięśni wyrobić, więc na siłowni nie przytyje.

@Crushe

Jestem starszy od Ciebie, a i zapewne nie wiesz, co słowo "lol" znaczy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up

moze masz taka przemiane materii a do tego jestes chudy. ja mam 16lat waze 55kg mam 161cm wzrostu i jestem chudy lecz nizszy;] nie przejmuj sie tak to bedzie;]

moze mial na mysli wypracowac tkanke tluszczowa na mięsnie choc w jego przypadku zbyutnio nie ma co a po za tym na silowni glownie sie chudnie

Wielcy znawcy...

Na siłowni da rady przybrać masę mieśniową i to jest lepsze niż się tylko opychać. Tworzysz sobie odpowiednią diete w węglowoadny i tłuszczę i nie trzeba żadnych odżywek do przytycia( one tylko w części wspomagają, do tego musisz ćwiczyć). Nie dość, że przytyjesz na siłowni to nabierzesz siły i krzepy (:

Opublikowano

Tez mam ten problem co ty...mam 20 lat, jakies 175 cm i waze 61kg ...i chocbym nie wiem ile jadl za nic nie moge przytycxD

Opublikowano

Ludzie! JAK można KURWA przytyć na siłowni ?! oO

Pojebało?! NAJPIERW MASA. POTEM RZEŹBA !! :angry:

Mam to samo co ty, ale od tygodnia między posiłkami jem ciasto zalane mlekiem w misce, podpierdalam przekąskaami typu orzeszki itp. i juz przytyłem 6kg, teraz waze 61 kg, a wazylem 55 :> ( a mam 15 lat i 1.70 wzrostu )

tak czy siak - nie pierdolcie. <_<

63989389769756300986.png

Opublikowano

@Up

Zgadzam się z tobą ;p

Też mam problem z tym mam 16 lat 1.78cm i waże 60 kg.

Chodze na siłke i zamierzam brać gainery ;p

Opublikowano

@UP

Jebłem jak to przeczytałem xD

@Top

Żeby iść na siłkę musisz najpierw nabrać masy.

A jak nie chcesz to polecam taki sposób:

-0 ruchu, 24/7 w domu.

-dużo jeść, najlepiej rzadko i duzo

-jedz posiłki o nieregularnych porach, np śniadanie 7 a następnego dnia kilka godzin później

-podjadaj między posiłkami

-staraj się coś zjeść przed snem

I to chyba tyle, ale zapewniam że brzucha dostaniesz dużego xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jeśli chcesz tyć. to rób to synchronizując wpierdalanie żarcia z ćwiczeniami na siłowni, wtedy zaminiesz przybraną mase w mięśnie, dwa w jednym !

nie będziesz musiał potem wyglądać jak tłuścioch i spalać , być chudszym i po co? :>

63989389769756300986.png

Opublikowano

[quote name=Danio :D' timestamp='1313369320' post='3033585]

Wpierdalaj wszystko co dostaniesz w łapy nawet jak byś chciał rzygać.

Nie no bez przesady...

Opublikowano

HAHA usmialem sie przy waszych wypowiedziach :D , to będe jadł dużo białka , i wszystkiego i bd w domu cwiczyl głownie ręce thx ale proszę już o zamknięcie a i wszyscy po + ;p

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...